ONON plusz

Mi az ONON plusz?

A nagysikerű ONON – ONline Olasz Naponta blog kibővített változata.

Miért plusz?

Az ingyenes oldalhoz képest számos plusz dolog tartozik minden olasz szóhoz:

  • kétszer annyi példamondat – összesen 6 olasz mondat minden szóhoz
  • fonetikus (kiejtés szerinti) leírás
  • minden szóhoz képes illusztráció
  • minden olasz mondathoz hanganyag
  • nyomtatható szókártya

Lássuk!

Itt megtekinthetsz egy demo oldalt az ONON pluszhoz. A teljes anyagon 2013 júliusa óta folyamatosan rendelhető.

Kinek ajánlom?

Az ONON Plusz-t főleg kiegészítő tananyagnak ajánlom. Ha tanulsz olaszul, de ki szeretnéd egészíteni illetve elmélyítenéd az ott hallottakat, fejlesztenéd a kiejtésedet és a hallás utáni értésedet, hasznodra fog válni az ONON Plusz. Akkor is Neked való, ha korábban, akár évekkel (évtizedekkel) ezelőtt tanultál olaszul, és fel szeretnéd frissíteni a tudásodat.

Különböző nyelvtani jelenségekkel fogsz találkozni az ONON Plusz leckéiben. Ha haladó olaszos vagy, Neked ez rendszerezésre, ismétlésre is jó, átismételheted a különböző igeidőket és módokat. Ha kezdő olasz tanuló vagy, biztos fogsz találkozni olyan elemekkel, amit még nem tanultál, ettől függetlenül fogod érteni a mondatokat, mivel mindig ott lesz a magyar fordítás. Neked sokkal könnyebb dolgod lesz, ha a tanulmányaidban az adott nyelvtani anyaghoz érsz; mivel már ismerős lesz, sokkal gyorsabban meg fogod tanulni és biztosabban tudod majd alkalmazni.

Ahogy a bemutató leckéből is látod, itt nincsenek nyelvtani magyarázatok, és nyelvtanilag nem épülnek egymásra a leckék. Ha olyan tananyagra vágysz, amely az alapoktól, lépésről lépésre végig vezet az olasz nyelv tanulásában, Neked az Olasz Kezdőknek online tananyagot ajánlom.

Egy hozzászólás.

  1. tetszik nagyon engem foleg a nyelvtani ragozasok erdekelnek azaz a gramatca mar 25 eve elek romatol delre LATINABA 62 eves vagyok mindent ertek csak a gramatica problema ha teszik a tanfolyam akkor lepek tovabb . mi salute jozsef olah ciao

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.