ONON Plusz – mi ez?

Mi az ONON Plusz?

A nagysikerű ONON – ONline Olasz Naponta blog kibővített változata. Egy online olasz tananyag, minden nap egy olasz szót tanulhatsz meg vele. Szókártyák is tartoznak hozzá, de az ONON Plusz sokkal több, mint egy csomag olasz szókártya, amit bárki pár perc alatt el tud készíteni magának is. Az ONON Plusz segítségével nem csak olasz szavakat tanulhatsz, de fejlődik a nyelvtani tudásod, a nyelvhelyességed és a mondatalkotó készséged is. A hanganyagnak köszönhetően pedig a hallási utáni értésed és a kiejtésed is fejlődni fog. Mindehhez elég napi pár percet rááldoznod az olasz tanulásra! Kell ennél több?

Miért plusz?

Az ingyenes oldalhoz képest számos plusz dolog tartozik minden olasz szóhoz:

  • kétszer annyi példamondat – összesen 6 olasz mondat minden szóhoz, hogy még több helyzetben, igeidőben, prepozíciókkal, stb. lássad az adott szót, ez megkönnyíti a későbbi helyes szóhasználatot, ha önálló mondatokat szeretnél alkotni.
  • fonetikus (kiejtés szerinti) leírás – sokan nagyon vizuális típusok, és a hanganyag mellett örülnek, ha van fonetikus leírás is. Bár mindig hangsúlyozom, hogy hanganyagból, hallás után kell megtanulni a kiejtést, de az Onon Plusz-ban benne van ez a kapaszkodó is.
  • minden olasz szóhoz képes illusztráció – az Olasz Kezdőknek online tananyagban is azt szeretik nagyon sokan, hogy sok szó képpel van illuszrálva, így könnyebb megjegyezni. Az Onon Plusz-ban minden olasz szóhoz tartozik kép is.
  • minden olasz mondathoz hanganyag – az ingyenes ONON oldallal kapcsolatban nagyon sok levelet kaptam, hogy jó lenne hozzá hanganyag – az Onon Plusz-ban ez is van!
  • nyomtatható szókártya – minden szóhoz két szókártya tartozik, de ezen sem csak a szavak vannak rajta, hanem a névelős, ragozott alakok és a példamondatok is. Az Onon Plusz szókártyákat bárhova magaddal viheted, és előkaphatod 1-2 percre tanulni.

Lássuk!

Itt megtekinthetsz egy demo oldalt az ONON Pluszhoz. A teljes anyag is pont ilyen leckékből fog állni, a feladatok is ugyanúgy Flash alatt futnak. Mielőtt megrendeled a tananyagot, győződj meg róla, hogy az adott kütyün (okostelefon, IPad, laptop, stb) jól működik -e a demó lecke!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.